2024.09.08.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

friss puttó számok mai nyerőszámok

Friss puttó számok mai nyerőszámok – angyali számok?

Angyalok? Hihetünk bennük, vagy sem, a történelem folyamán számos helyen felbukkant kultuszuk, néha eltérő megnevezéssel illetve ugyan őket. Képük, arcuk, teljes alakos ábrázolásaik jellemzőek úgy a festészetre, mint a szobrászatra, vagy épp az építészetre. Az angyalok sokféle alakot ölthetnek: felnőtt női, férfi, olykor nemtelennek tűnő alakok, máskor pedig duci kis szeretetgombócok, úgynevezett „puttók” formájában ábrázolták őket, kik inkább gyermekalakokra hajaznak. Ezek a kis figurák főként vallási és mitikus környezetben tűntek fel az évszázadok folyamán, néhol istengyermekeknek tartották őket.

Számmisztika – Friss puttó számok mai nyerőszámok

Egyesek szerint a mindennapok során velünk szembejövő számok különös jelentéseket hordoznak magukban, akár az angyaloktól is eredhetnek, tartják. Ezen fejtegetésekben gyakran számokhoz és számjegyekhez tartozó fejtegetéseket is találhatsz, sok esetben valamilyen spirituális magyarázat tartozik hozzájuk, melyek bátorítóan hatnak. Nem mondom, sokunknak van ma szüksége bátorító szavakra, úgyhogy ha ez kell egy kis önbizalom lökethez, akkor vesd bele magad a számmisztikába. Bár a friss puttó számok mai nyerőszámok birtokában lenni is fel tudja dobni az ember hangulatát.

Angyalok és számok találkozása
A szárnyas kis csibész angyalokkal ma is találkozhatunk akár az építészetben is, vagy más díszes elemeket felhasználó tevékenységekben (pl. szobrászat), mégis ezek birtokunkba jutásához is számokra van szükségünk. Igen, jól gondolod, a bankszámlánkon, vagy épp a matrac alatt kuporgatott pénzre. Nem hiába a 8-as számjegy jelentése az, hogy „bőség vár rád”. Ha szerencséd van, ezek a szárnyas kis gézengúzok majd közbenjárnak érted, hogy ez valóra is váljon.