2024.10.21.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

potencianövelő

potencianövelő

Tapasztalatok és vélemények a potencianövelő tablettákkal kapcsolatban

A potencianövelő tablettákkal kapcsolatban nem könnyű hiteles véleményekhez jutni, akár még a legközelebbi barátainktól és ismerőseinktől sem. Hiszen ez egyértelműen kényes téma, senki sem (vagy legalábbis kevesen) szívesen kezd erről beszélni, akár privátban sem.

 

Hogyan lehet elkezdeni a hiteles vélemények keresését?

 

Mint tudjuk, az interneten minden – és annak ellenkezője is megtalálható. Nincs ez másképp a potencianövelő tablettákkal kapcsolatban sem. Azonban nagyon fontos média‑írástudási (egyes helyeken médiaműveltségi, mindkettő az angol media literacy fordítása) alapvetés, hogy meg tudjuk különböztetni a valós, helyes információkat a szenzációhajhász és hamis tényektől (ebben az esetben mindegy is, hogy a hamis tájékoztatást direkt vagy véletlenül hozták létre).

Ebben a témában nagyon sok szponzorált cikkre találunk, ha a Google keresővel indulunk el (ahogyan a legtöbben szoktak egyes témákban). Az egy adott terméket szponzoráló cikkeknél pedig az a veszély, hogy nem kapunk teljesen pontos információkat, esetleg az igazságnak csak az egyik oldalát ismerjük meg (igaz, ez manapság nemcsak itt igaz sajnos, hanem a hírek világában is).

Segítünk egy kicsit a keresésben: ha egy helyen szeretne több felhasználói véleményt is olvasni a potencianövelő tablettákról, akkor mindenképp érdemes a kenyesvelemenyek.com linkre kattintania.

Miben más ez az oldal a többitől?

Először is, a kényesvélemények egy fórum. A Viagra szócikk alatt a cikk írásának a pillanatában például 599 hozzászólást találunk, a legutóbbi tegnapelőtti. Itt valós személyek a valós tapasztalataikat osztják meg (amennyire ezt ma az interneten meg lehet állapítani), így mindenféle kommentbe (hozzászólásba) bele fogunk futni.

Van, amelyik irreleváns lesz, van, amelyik esetleg offenzív (ennél a fórumnál nincs moderáció, és pontosan ez a cenzúrázatlanság adja az egyik nagy előnyét, főleg olyan témáknál, mint a jelenlegi), még reklámokkal is találkozhatunk. Így összességében itt is szükség lesz arra, hogy megfelelő véleményeket találjunk meg, amelyek számunkra hatásosak. De ennél közelebb nemigen lehet jutni az interneten hasznos vélemények olvasásához ebben a témában.

Csak a tabletta a megoldás?

Azt azért tartsuk észben, hogy nemcsak a tabletta lehet a megoldás a potencianövelésre, sőt. Az alábbi dolgok talán elsőre nem jutnak eszünkbe, de mindezek is okozhatják (legalább részben) a potencia (merevedési) zavarokat:

– Helyes étrend (itt elsősorban a szívről van szó: a szívre veszélyes étrend semmiképpen sem tesz jót az erekciónak). Nem kell újra feltalálnunk a spanyolviaszt, igyekezzünk zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztani, a gyorsételeket pedig elkerülni.

– Ide tartozik részben az is, hogy figyeljünk a súlyunkra, az elhízásra.

– Szintén nem szabad elhanyagolni a koleszterinszintet és a vérnyomást.

– Segíteni fog, ha tényleg csökkentjük az alkoholfogyasztást (enyhe vagy mérsékelt fogyasztás nem káros bizonyítottan), míg a dohányzásról szokjunk le teljesen.

– A rendszeres mozgás ebben is segít.

– A stressz ebben sem segít és az extrém szexpózok sem: nehogy ezek sérüléshez vezessenek.

– Kerüljük el az anabolikus szteroidokat, ezek zsugoríthatják a heréket.