2024.10.21.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

A magyarországi KAISAI klíma nagyker kínálata

Ha éppen klímakészülék vásárlását fontolgatja, garantáltan találkozni fog a KAISAI márkával és a KAISAI klíma nagyker oldallával. A termékeik nem véletlenül ennyire népszerűek. Egyrészt egy tudatosan megtervezett és épített márkáról van szó – már a gyártást megelőző mérnöki munka célja is az, hogy olyan innovatív, de megfizethető árú megoldásokat találjanak, amikkel garantáltan biztosítani tudják a vásárlóik elégedettségét. Attól függetlenül, hogy milyen magas igényeket kell kielégítenie a márkának, biztos lehet benne, hogy a magyarországi KAISAI klíma nagyker kínálatában talál megfizethető árú terméket.

A három fő széria, amit Magyarországon értékesítenek a KAISAI klíma nagyker által az ECO, FLY és ONE. Mindhárom szériára jellemző a márka hívószavainak számító KÉNYELEM, GAZDASÁGOSSÁG, BIZTONSÁG és EGÉSZSÉG. Mindegyik szó valódi funkciókat és mérnöki megoldásokat jelent, nemcsak üres marketing fogás. A KAISAI klímák mind Wi-Fi modullal felszerelve érkeznek, önállóan képesek alkalmazkodni beállításaiban az otthona körülményeihez, ezzel garantálva a gazdaságosságot. Öndiagnózisra és hibajelzésre képes minden beállításon, ráadásul a szűrőrendszere verhetetlen. A legkisebb porszemet is kiszűri, ezen felül ezüstion, c-vitaminos és katalitikus szűrő védi az otthonában élők egészségét. Ha ez nem lenne elég, nemcsak egyszerűen képes a párátlanítási funkcióra a KAISAI klíma, hanem minden párátlanítás után öntisztító programot futtat, ezzel is akadályozva a kórokozók és mikroorganizmusok megtelepedését. A KAISAI klíma nagyker kínálata tényleg minden lakossági és kereskedelmi vásárló számára tökéletes választás.

Mind az ECO, mind a FLY és a ONE széria is alkalmas fűtésre, így ha olyan terméket keres, amivel az átmeneti időszak hónapjaiban fűteni is tud vagy ha rásegítő fűtésben gondolkodik a téli fűtésszezonban. A magyarországi kontinentális, így néha szélsőséges éghajlathoz tökéletesen alkalmazkodott a KAISAI klíma nagyker termékkínálata, -25°C-ig képes fűteni minden termékük. Teljesítményüket tekintve széles felhasználási kört ölelnek fel: 2,6 kW, 3,5 kW, 5,3 kW, de akár 7 kW is elérhető a szériák között.

Amikor azt olvassa a KAISAI klíma nagyker nyitóüzenetében, a bemutatkozásnál, hogy a márka a folyamatos megfizethető árú innovációra törekszik – nem túloz. Legfrissebb termékük a KAISAI PRO+ és CARE széria a jelenlegi élethelyzetünkre reagál. A PRO+ rendelkezik a KAISAI termékek között a legmagasabb energiahatékonysági besorolással, míg a CARE beltéri egységének kialakítása megduplázta az eddigi szűrőfelületet. Ezzel biztosítja, hogy minden KAISAI klímával felszerelt otthonban maximális biztonság és egészségvédelmi körülmények között tudják használni a légkondicionálójukat.