2024.05.25.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

derekas munkásnadrág

derekas munkásnadrág

A derekas munkásnadrág igencsak közkedvelt

A termék készülhet pamutból vagy kevertszálas anyagból. A derekas munkásnadrág ellenáll a nagyfokú igénybevételnek, szóval nem kopik, nem szakad el könnyen. Ezen kívül garantálja a védelmet a különféle szennyeződésekkel szemben. Amellett, hogy strapabíró, megerősített térdrésszel és varrással rendelkezik.A magasított derék megóvhatja az egészségügyi problémáktól. A tervezők tisztában vannak azzal, hogy gyakran 10-12 órát is eltöltenek benne a munkások, így a kényelmes kialakításra óriási hangsúlyt fektetnek.

Egyes darabok fényvisszaverő csíkokkal vannak ellátva, így még nagyobb biztonságot nyújtanak a feladatok végzése közben.A derekas munkásnadrág víz- és szélálló változatban egyaránt beszerezhető. Praktikus kialakításának köszönhetően, mindig magánál tarthatja a fontosabb szerszámokat. Lényeges, hogy olyan modell mellett tegye le a voksát, amelyikben jól érzi magát, vagyis a pontos méretre figyelni kell! Amennyiben a viselet komfortos, a mozdulatok könnyebbé válnak. A derekas munkásnadrág gépben mosható és szárítható.

Akciós munkavédelmi cipő különböző munkaterületekre

A megfelelő lábbeli beszerzésével elkerülheti a láb sérüléseit. Akciós munkavédelmi cipő sokaságával találhatja szemben magát, ha fellép a webshop oldalára. Számtalan típus közül választhat, szóval biztosan megtalálja majd a stílusához leginkább passzoló darabot. Nagyon sokan döntenek az acélbetétes variáció mellett, hiszen kedvező ár-érték arányban szerezhető be. Ideális választás azoknak, akik építkezésen dolgoznak. Az alumínium betétes változat szintén nagy népszerűségnek örvend.

Ugyanúgy megfelel a biztonsági előírásoknak, viszont az előbb említett lábbelihez képest jóval könnyebb, ezért valamivel több pénzbe kerül. Az akciós munkavédelmi cipő egész évben elérhető, így érdemes résen lenni és figyelemmel követni az áruházak ajánlatait. Egyes munkahelyeken a mágnesesség miatt fémmentes modellre van szükség. Ebben az esetben kiváló alternatíva lehet a kompozit betétes variáció. Az anyagát tekintve általában szénszálas vagy kevlár. A betétje rugalmas és kényelmes. Az akciós munkavédelmi cipő megfelel az elvárásoknak.