2024.04.18.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

Miért éri meg a személyi kölcsön?

Gyors és rugalmas ügyintézéssel, kezes és ingatlanfedezet nélkül vehető fel a személyi kölcsön. Az igénylő akár három munkanapon belül hozzájut a kívánt összeghez.

 

Gyorskölcsön céljaink eléréséhez

Akinek hirtelen pénzre van szüksége, annak fontos, hogy ne tartson sokáig a személyi kölcsön igénylése. Sokan éppen azért választják ezt a hiteltípust, mert rövid időn belül szeretnék felhasználni a kívánt összeget. Fontos, hogy minél kedvezőbb legyen a személyi kölcsön. Senki sem akar évekig magas törlesztőrészletet fizetni.

Lényeges a kiszámíthatóság. A személyi kölcsön törlesztése egyenletes, nem változik a havi összeg. Elég a bankszámlára érkező munkabér- vagy nyugdíjjóváírással bizonyítani, hogy rendszeres a bevétel.

A személyi hitel fedezet nélkül vehető igénybe. Nincs szükség ingatlanra, elégséges a rendszeres jövedelem. Ha pedig mégsem, legfeljebb adóstársat kell bevonni. Nem véletlenül hívják ezt gyorskölcsönnek is.

Mivel kötöttségek nélkül költhető el, akad, aki adósságrendező hitelként használja. Kifizeti belőle a korábban felvett, teherré váltó kölcsönét.

Ha további információra kíváncsi, használja az online felületen található személyi kölcsön hitelkalkulátort.