2024.06.16.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

5 javaslat arra, hogy mire használd a Grape Vital Cseppet

Már van otthon egy üveg Grape Vital grapefruitmag cseppje? Ez remek hír, hiszen máris megtudhat öt olyan hasznos felhasználási javaslatot, amivel a cseppekből a maximumot hozhatja ki. Nagy valószínűséggel azért szerezte be a Grape Vital grapefruit cseppeket, hogy megerősítse családja és saját maga immunrendszerét. Ám meg fog lepődni, hogy számos egyéb felhasználási módja is van ennek a sokoldalú készítménynek! Íme öt mindennapos probléma, amelynek kezelésére a cseppeket felhasználhatja:

  1. Szájpenész. A grapefruitmag az antibiotikumok természetes alternatívája, így gyógyászati szempontból is egy valódi csodaszer, így a főként kisgyermekeket érintő kellemetlen szájpenész ellen is bevetésre indíthatja a cseppeket. Mivel a szájpenész egy gombás fertőzés, így a gombaölő hatásairól méltán híres készítmény szinte azonnal megkezdi a kórokozók pusztítását. Szájpenész esetén a Grape Vital cseppekből tízet kell elkeverni egy pohár vízben, majd abba egy tiszta törlőkendőt mártani ezután áttörölni vele a fertőzött területeket. Ezt naponta több alkalommal is meg kell ismételni. Fontos azonban, hogy a készítménye hígítatlan formában nem használható!
  2. Pattanások. Ezek az általánosnak tűnő bőrproblémák nem csak esztétikailag kellemetlenek, de sokszor más igen komoly kockázatot is jelenthetnek, ezért érdemes a kezelésüket minél előbb megkezdeni. Ráadásul így a később kialakuló hegesedés is megelőzhető. A pattanások kialakulása igen sokszor bakteriális fertőzésekre is visszavezethető, éppen ezért kiváló megoldást jelenthetnek rá az erős gombaölő tulajdonsággal is bíró Grape Vital cseppek.
  3. Hüvelyfertőzés. A Grape Vital grapefruitmag cseppek az intim területek higiéniájának megőrzése érdekében is szolgálatba állíthatók. A készítmény 100%-ban természetes összetevők felhasználásával készült, így attól sem kell tartania, hogy veszélyes vegyszerekkel fognak legérzékenyebb területei érintkezni. Ha fürdővizéhez néhány cseppet ad belőlük, úgy azok a hüvelyi megbetegedések megelőzésére is alkalmazhatóak, mivel a készítmény az egyik legkiválóbb természetes baktériumölő. Már meglévő fertőzés esetén a készítmény használata a következő: a hüvelyöblítéshez felhasznált vízhez adagoljon 1-3 csepp kivonatot. A víz mennyisége ¾ liter legyen és sose használja a cseppeket hígítatlan formában!
  4. Száj- és fogproblémák. A Grape Vital grapefruitmag cseppek ezekre a kellemetlenségekre is megfelelő megoldást biztosítanak. A száj általános higiéniájának megőrzése érdekében fogkeféit is fertőtlenítse a vízből és a cseppekből készült keverékkel, mivel az elpusztítja a nedves fogkefén tanyázó kórokozókat és baktériumokat. Gomba- és vírusölő hatásai révén pedig későbbi megtelepedésüket is meggátolja a száj-és fogápoláshoz használatos eszközökön. A keverékből fájós fogaira is cseppenthet, mivel annak gyulladáscsökkentő hatása is kiváló. Azonban itt is fokozottan figyelni kell arra, hogy a keverék hígítatlanul nem kerülhet semmiféle nyálkahártyára!
  5. És végezetül egy mindenkit érintő általános probléma: a fáradtság. Azt gondolnánk, hogy az állandó fáradtságérzet egy leküzdhetetlen baj, ám a Grape Vital grapefruitmag cseppek a kimerültség tüneteinek enyhítésére is kiválóan használhatóak. Egy kimerült szervezetet a betegségek is könnyebben ledöntenek a lábáról, így alkalmazza a cseppeket immunrendszere megerősítésére is, hogy azok elkerüljék Önt. A téli rossz idő ráadásul már a sarkon van, így a kúra megkezdésével nem is érdemes sokáig késlekedni, mivel a grapefruitmag cseppek az immunrendszert fokozatosan erősítik meg.

A fenti pontokban csak a Grape Vital grapefruitmag cseppeknek mindössze öt pozitív tulajdonságát olvashatta el, mivel az összes jótékony hatásával szakkönyvek százait lehetne megtölteni. Ám az egyszer biztos, hogy a grapefruit mag csepp igazi szuper készítmény, amely az élet szinte minden területén egy természetes megoldást kínál számos kellemetlen problémára és megbetegedésre.