2024.06.16.

Cel torony

Az érdekességek tárháza

Egy teljesen különleges egyedi ajándék házassági évfordulóra

Vannak bizonyos dátumok, helyszínek, események minden ember és család életében, amit valamilyen módon igyekeznek megörökíteni. Legtöbbször fotókkal, van aki naplót ír, de ezek csak annak igazán értékesek akik készítik, írják. Ma már digitális fotók készülnek családi ünnepeken is és mobilon vagy monitoron nézegetjük őket, ritkán hívatjuk elő. Mégis szeretnénk megosztani az örömteli pillanatokat családunk tagjaival, illetve megajándékozni őket a különleges esemény kézzelfogható tárgyával, ami mindig emlékezteti őket az örömteli eseményre.
Ma már egy család tagjai csak ritkán laknak egy fedél alatt, és nem találkoznak egymással nap, mint nap. De vannak tradicionális ünnepeik, amikor összegyűlik a család apraja nagyja. Karácsony, húsvét, születésnapok házassági évfordulók, új baba születése. Ilyenkor igyekeznek valami ajándékkal meglepetést szerezni egymásnak vagy az ünnepeltnek, ünnepelteknek. Van amikor közös ajándékon is törik a fejüket például ha nagyszülök aranylakodalmára készülnek, mivel tehetnék igazán emlékezetessé ezt a különleges ünnepet, a nagyszülők számára. Ami egyedi és ha rápillantanak, eszükbe juthat félévszázados házasságuk néhány kellemes, örömteli pillanata, gyerekeikkel és unokáikkal töltött kedves órák. Ilyen ajándék lehet, egy olyan csillagtérkép, amin az a félévszázaddal ezelőtti csillagos égbolt látható minden csillagával, ott és akkor ahol a házasság megkötődött és szerepel rajta a jelenlegi ünnep csillagtérképe, amikor összegyűlt a család őket megünnepelni.
Természetesen kiegészítve, a konkrét dátumok és helyszínek megjelölésével és bármilyen szöveggel. A csillagokalatt.hu honlapon leadva a rendeléseteket megtervezhetitek a poszter színvilágát, a szövegeket és képet illetve képeket is feltölthettek hozzá.
Megjelenésében egy teljesen különleges poszter lesz a végeredmény, ami jól mutat majd a ház bármely szegletében.